Share this...Share on Facebook
Facebook

Maaris Meier, NeoLife -urheilija ja moninkertainen maastopyöräilyn Viron mestari on voittanut lukuisia titteleitä,

esimerkiksi Portugal Cup Road 2017, Porto region  XCO -mestari 2016 ja Big Ride Open de Espanha de Enduro -voitto vuodelta 2016. Siinä vain muutamia hänen saavutuksistaan. Olemme erittäin ylpeitä, että hän on
mukana NeoLife Sport’s Teamissa.

Huippu-urheilijalla on monta osa-aluetta, joiden tulee olla kunnossa, jotta voit säilyttää eliittiasemasi. Monet näistä ominaisuuksista ovat hyödyllisiä myös jokapäiväisessä elämässä, varsinkin jos olet yrittäjä.

NL: Miten pysyt motivoituneena?

Maaris: Rakastan pyöräilyä ja olen erittäin kilpailuhenkinen omasa lajissani. Minun täytyy olla erittäin hyvässä kunnossa ja vahva voidakseni ottaa kaiken irti pyöräilystä ja nauttimaan siitä samalla. Pidän voimantunteesta, jonka pyöräily antaa minulle.

Olen suorittanut UCI valmentajakurssin ja olen myös sertifioitu valmentaja. Viime vuosina olen toiminut itse omana valmentajanani. Se itse asiassa motivoi minua käyttämään erilaisia metodeja ja suunnitelmia, jotta näen mikä toimii. Se, että hallitsen kaikkea itse ja huomaan mitä kehossani tapahtuu harjoittelun eri vaiheissa, on myös suuri motivoiva tekijä. Mutta loppujen lopuksi minä vain rakastan ajamista niin paljon, että se motivoi minua eniten. Rakastan sitä vapaudentunnetta, itseluottamusta ja varmuutta jonka siitä saan.

NL: Mikä vie sinua eteenpäin?

Maaris: Varmaankin se, että olen perfektionisti. Pidän siitä että asiat sujuvat niin kuin olen suunnitellut, ja panostan paljon siihen, että niin käy. Olen opetellut pysymään rauhallisena kun eteeni tulee asioita, joita en voi hallita. Joskus se voi tosin olla haastavaa.

NL: Hyödynnätkö sitä myös muilla elämän alueilla?

Maaris: Ehdottomasti, se on osa minua. Olen oppinut olemaan erittäin itsenäinen ja saanut varmuutta siitä, että mitä tahansa elämä heittääkin eteeni, olen vahva ja kykenevä selviytymään siitä.

Viime vuosina olen oppinut enemmän ja enemmän paitsi selviytymään, mutta myös kääntämään asioita parempaan suuntaan. Aivan niin kuin pyöräilyssäkin, kyse on tavoitteen asettamisesta ja sen eteen työskentelemisestä. Jokainen suunnitelma ei aina mene putkeen eikä kaikkia tavoitteita saavuteta, mutta se on elämää.

NL: Mitä teet, jotta kehityt entisestään?

Maaris: Pyrin jatkuvasti oppimaan ja lukemaan. Palaan myös menneisyyteen ottaakseni sieltä oppia, mutta pyrin samalla näkemään uusia asioita, joista voi olla hyötyä.

NL: Miten kohtaat epäonnistumisen tai tappion?

Maaris: Kaikkein vaikeinta on ollut oppia hyväksymään, että kovinkaan työ ei aina johda haluttuun tulokseen. Joistakin epäonnistumisista on kestänyt kauemmin toipua kuin toisista. Onneksi pyöräily on aika helppoa. Pyrin ensin löytämään pyöräilyn ilon uudelleen, sitten motivaation olla vahva, ja sitten yritän löytää hyvän olon tunteen pyöräni päällä. Se on elämäni intohimo, eikä se haalistu edes epäonnistumisista.

NL: Näetkö itsesi lajisi roolimallina?
Maaris: Kyllä! Tämä on kova laji, vilä kovempi naisurheilijoille. Olen kamppaillut paljon urani aikana voidakseni jatkaa, ja olen pystynyt siihen. Olen ylpeä matkastani ja tiedän, että se on inspiroinut muita.

Yksi tavoitteistani on aina ollut se, että pystyisin tekemään matkasta helpomman muille naisurheilijoille, jotka kulkevat samalla polulla. Autan aina kun voin, joko opastamalla, rohkaisemalla tai antamalla mahdollisuuksia. Ja pidän tietenkin kiinni omista arvoistani ja fiksusta asenteesta työhöni.

Maaris Meier pitää paljon NeoLifen ravintotuotteista, ja hänen säännöllisesti käyttämiin tuotteisiinsa kuuluvat: ProVitality+, NeoiLifeShake, Kal-Mag Plus D, Wheat Germ Oil, Aloe Vera Plus, Sustained Release Vitamin C, Tre, Acidophilus Plus ja Bio-Tone.

Tässä Maaris kertoo meille, miten Bio-Tone on parantanut hänen lihastensa palautumista ja treeniä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>