Share this...Share on Facebook
Facebook

Tapani Jäppinen, Suomi

Huomasin hyvin nopeasti ihossani positiivisia vaikutuksia. Iho tuntui selkeästi paremmin kosteutetulta, kimmoisammalta ja raikkaammalta. Kaikkien, jotka haluavat pitää itsestään ja ihostaan hyvää huolta tulisi ainakin kokeilla näitä. Sen lisäksi, että tuotteet ovat loistavia, ovat ne helppokäyttöisiä näin miehellekin. Itse haluan pitää ihostani huolta ja estää ikääntymisen merkkejä tällä yksinkertaisella tavalla!

Käytän normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettua Nutriance Organic -tuotesarjaa aamuin illoin. Ensivaikutelmani uusista tuotteista oli todella positiivinen. Pidin niin tuotteiden ulkoasusta, koostumuksesta kuin tuoksustakin!

Huomasin positiiviset vaikutukset ihollani hyvin nopeasti. Iho tuntui selkeästi paremmin kosteutetulta, kimmoisammalta ja raikkaammalta.

Lempituotteekseni on muodostunut Nutriance Organic Cleansing Milk huomattuani, kuinka tärkeää ihon puhdistaminen on. Oli hämmentävää huomata, kuinka paljon päivän aikana ihoon kertyykin epäpuhtauksia. 

Käytettyäni tuotteita nyt jo pidemmän aikaa, olen huomannut, kuinka laadukkaita, tehokkaita ja riittoisia Nutriance Organic -ihonhoitotuotteet ovat. 

Kaikkien, jotka haluavat pitää itsestään ja ihostaan hyvää huolta tulisi ainakin kokeilla näitä. Sen lisäksi, että tuotteet ovat loistavia, ovat ne helppokäyttöisiä näin miehellekin. Itse haluan pitää ihostani huolta ja estää ikääntymisen merkkejä tällä yksinkertaisella tavalla!

Osta Nutriance Organic-settisi ja tunne ero: www.neolifeshop.com 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>