Share this...Share on Facebook
Facebook

Auli Ikonen, Suomi

” Minulla on tapana meikata kevyesti päivittäin. Käytän niin peitevoidetta kuin puuteria sekä muita meikkaustuotteita. Olen aivan varma, että kuukauden Nutriance Organic-sarjan käytön jälkeen minulla on vähemmän peiteltävää ihossa.”

Käytän kuivan ja normaalin ihotyypin sarjaa aamuin illoin.  Iho tuntuu nyt todella rauhalliselta ja huomaamattoman pehmeältä. Tuotteissa on miellyttävän luonnollinen ja raikas tuoksu. Voin todeta tuotteiden laadun todella korkeaksi. Ehdoton lempituotteeni on meikinpoistogeeli. Niin ripsiväri kuin silmämeikkikynätkin lähtevät hellävaraisesti ja hyvin pelkällä vanulapulla ja geelillä. Minun ei tarvitse pelätä, että jotain haitallista menisi samalla silmiin. Tämä on minulle tärkeää.

Meikkaan kevyesti päivittäin. Käytän niin peitevoidetta kuin puuteria sekä muita meikkaustuotteita. Olen aivan varma, että kuukauden Nutriance Organic-sarjan käytön jälkeen minulla on vähemmän peiteltävää ihossa. Iho on tasaisempi kaikin puolin. Uskon, että tämä on todella tehokas tuotesarja taisteluun ikääntymisen tuomia merkkejä vastaan. Puhdas ja hyvinvoiva iho on jokaiselle todella tärkeä – niin naisille kuin miehillekin! Suosittelen jokaista kokeilemaan ja tuntemaan eron omassa ihossa.

Osta Nutriance Organic-settisi ja tunne ero: www.neolifeshop.com     

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>