Share this...Share on Facebook
Facebook

Mitä teet kun nouset arvostettuun 1 Diamond Directorin asemaan?

No, jos President’s Teamin jäseniltä Louis ja La-Verne Smithiltä kysytään, he vastaavat: “Viet tiimisi Afrikkaan”. Ja juuri niin he tekivät! Juttelimme hiljattain Louisin kanssa heidän unohtumattomasta kolmen viikon mittaisesta matkastaan Etelä-Afrikkaan yhdessä Eagle-tiimin jäsenten kanssa. 

NL: Mikä motivoi teitä viemään Eagle-tiimin tähän seikkailuun?

Louis: Hurmaava vaimoni La-Verne ja minä suhtauduimme siihen tapana haastaa tiimiämme, sekä suurenmoisena tapana rakentaa tiimiämme. Koska liiketoimintamme on kansainvälistä, saimme mukaan distributoreita myös Englannista ja Afrikasta. Saimme siis ihmisiä yhteen kolmesta maasta, ja se oli aivan loistavaa!

NL: Mikä sai teidät valitsemaan kohteeksenne Etelä-Afrikan?

Louis: Olemme alun perin sieltä kotoisin, ja viimeisten kuuden vuoden aikana tiimimme on kysellyt paljon Afrikasta ja siitä millaista siellä on. Halusimme siis, että he pääsevät kokemaan itse ja päätimme tehdä tästä kannustavan haasteen koko tiimillemme. Kaikki jotka pysyivät pätevinä asettamani aikajakson ajan, pääsivät mukaan matkalle Etelä-Afrikkaan! Annoimme heille jopa kahden kuukauden poikkeusajan, jonka aikana he voivat tarvittaessa olla pätevöitymättä. Halusimme, että mahdollisimman moni tiimistämme pääsisi kokemaan tämän!

NL: Sehän on upeaa. Kertoisitko hieman, miten 20 Eagle-tiimin jäsentä pystyi tulemaan mukaan?

Louis: NeoLife on mahdollisuus työllistää itse itsensä ilman stressiä ja päänsärkyä, jonka tavallinen työ usein aiheuttaa. Voit olla oma pomosi ja rakentaa passiivista tuloa, ja lisäksi sinulle vapautuu “joustoaikaa”, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla.

NL: Mitkä olivat Etelä-Afrikan matkanne kohokohtia? 

Louis: Tiimiläisemme ovat unelmoineet norsujen näkemisestä, joten La-Verne ja minä veimme heidät Krugerin kansallispuistoon, joka on yksi Afrikan suurimmista villieläinreservaateista. Näimme villieläimiä jopa suoraan huoneemme ikkunoista hotellissamme! Näimme leijonia, leopardeja, sarvikuonoja, puhveleita, kotkia ja norsuja. Matkustimme myös Wild Coastin alueelle, joka on tunnettu luontoalue. Saimme nähdä upeiden maisemien lisäksi miten paikalliset ihmiset tanssivat ja lauloivat meille. Sen jälkeen menimme Intian valtameren rannikolle ja St. Lucialle, jossa näimme virtahepoja ja krokotiileja. Sieltä jatkoimme Swasimaahan vierailemaan villieläinreservaateissa. Eikä tämä tietenkään olisi ollut NeoLife-matka ilman pistäytymistä NeoLifen toimistoissa!

NL: Mikä innostaa teitä eniten tulevaisuudessanne NeoLifen kanssa?

Louis: Olen innoissani kun tiedän, että voin tuoda muutosta ihmisten elämään, jotta he voivat omistaa itsensä. Tarkoitan tällä sitä, että nämä ihmiset saavat kokea henkilökohtaista vapautta, eikä heidän tarvitse työskennellä minkään pomon alaisuudessa. Voin tarjota perheille mahdollisuuden taloudelliseen vapauteen, eikä heidän tarvitse pyytää esimieheltä vapaata lähteäkseen lomalle! Puhumattakaan fyysisestä hyvinvoinnista, jota tuotteet tuovat sekä henkisestä hyvinvoinnista, jota kumppanuus ja keskinäinen rakkaus tuovat tullessaan. Haluan olla elämäni lopussa varma, että tarjosin jokaiselle kohtaamalleni perheelle mahdollisuutta elää terveemmin.

Kaikille yrittäjille, joiden intohimona on hyvinvoinnin jakaminen… NeoLife määrittelee uudelleen startupien maailman. Yksinkertaisesti sanottuna, se on kuin teknologiastartup, mutta ravinnolla. Toimintaan on matala kynnys, koska NeoLife tarjoaa infrastruktuurin, jota mikä tahansa liiketoiminta tarvitsee, sekä kulutettavat tuotteet ja markkinointijärjestelmän. Joten sen sijaan, että joutuisit keräämään rahaa satoja tuhansia euroja, tämä yrittäjyys on kenen tahansa käden ulottuvilla. Lisätietoja löytyy osoitteesta NeoLife.com tai voit soittaa numeroon 02 274 77 11.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>