Share this...Share on Facebook
Facebook


 

NeoLife määrittää uudelleen startupien maailman kaikille yrittäjille, joiden intohimona on jakaa hyvinvointia. Yksinkertaisesti sanottuna se on kuin teknologiastartup, mutta ravinnolla. Mukaan pääsemiselle on matala kynnys, koska NeoLife tarjoaa infrastruktuurin, jota mikä tahansa menestyvä liiketoiminta tarvitsee, sekä kulutettavat tuotteet ja markkinointijärjestelmän. Sen sijaan että täytyisi kerätä satoja tuhansia päästäkseen alkuun, me teemme yrittäjyydestä mahdollista kaikille. Voit omistaa oman NeoLife-liiketoimintasi ja jättää sen tuloa kerryttävänä perintönä tuleville sukupolville. Lisätietoja saat osoitteesta neolife.com tai numerosta 02 274 77 11. Voit lukea lisää siitä miten rakennat hyvän ravitsemuksellisen pohjan itsellesi ja rakkaillesi osoitteessa ShareNeoLife.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>