Share this...Share on Facebook
Facebook

Koentsyymi Q-10, lyhyemmin CoQ10, tunnetaan myös ubikinonina. Se on tehokas ja tärkeä yhdiste, jota keho valmistaa. Sitä voi saada myös ruokavaliosta: runsaita lähteitä ovat liha, siipikarja ja kala, mutta ruuasta saatava määrä ei riitä nostamaan merkittävästi kehosta löytyvää määrää. CoQ10:ä löytyy kehon jokaisesta solusta, mutta eniten elimistä, jotka tarvitsevat eniten energiaa: sydämestä, maksasta ja munuaisista. Koska keho pystyy syntetisoimaan tätä yhdistettä, siitä ei usein ole puutetta nuorena. Ikääntyessämme ja käyttäessämme tiettyjä lääkkeitä CoQ10:n syntetisointi kuitenkin vähenee.

Erityisesti lääkkeiden kuten statiinien, yleisesti käytettävien kolesterolia ja triglyseridejä alentavien lääkkeiden käytön on osoitettu vähentävän kehon CoQ10-tasoja tukkimalla yhteisen polun, jonka kautta sekä CoQ10 että kolesteroli syntetisoituvat. Näin ollen todisteet viittaavat, että ravintolisän käyttö voi auttaa paikkaamaan näitä puutteita. Tästä syystä yhä useammat terveysalan ammattilaiset tunnistavat CoQ10-ravintolisän hyödyt potilailleen, erityisesti koska monet tieteelliset tutkimukset osoittavat, kuinka alhaiset CoQ10-tasot liittyvät useimpiin kroonisiin sairauksiin tänä päivänä.

Kaikki tarvitsevat CoQ10:ä eikä koskaan voi muistuttaa liikaa siitä miten tärkeää on valita oikeanlainen CoQ10-ravintolisä. Ensinnäkin tulee varmistaa, että CoQ10 on peräisin luonnollisista lähteistä. Sitten sinun tulee lukea ainesosaluettelo nähdäksesi, onko se muodostettu yhteisvaikutteisesti, ja lopulta tietysti tulee valita luotettava tuottaja/yritys.

NeoLifen CoQ10 on peräisin luonnollisista lähteistä ja se on erittäin biosaatavassa muodossa. Kaikkein yleisin myynnissä oleva CoQ10:n muoto tänä päivänä on peräisin synteettisistä lähteistä ja se imeytyy erittäin huonosti ihmisen elimistössä. Kaikkien tulisi etsiä luonnollisista lähteistä peräisin olevaa CoQ10:ä, joka on erittäin biosaatavaa. Me käytämme kolmea biosaatavuutta edistävää ainesosaa, keskiketjuisia triglyseridejä kookosöljystä, riisileseöljyä ja auringonkukkalesitiiniä, jotka tekevät CoQ10:stä erittäin biosaatavaa.

Meidän tuotteessamme on muutakin kuin CoQ10:ä. CoQ10:n yhdistäminen kriittisen tärkeiden kumppaniravintoaineiden, kuten L-kysteiinin, polyfenolien sekä tiettyjen fytolipidien ja sterolien kanssa on paras valinta. Tämä takaa kattavan ravitsemuksellisen tuen, jossa kaikilla ravintoaineilla on kriittisen tärkeä rooli soluenergian tuottajana.

Kun kyseessä on hyvinvointi, on fiksua valita yritys, jolla on todistetusti laadukkaat tuotteet ja tinkimättömät toimintatavat.

NeoLife on epäilemättä oikea valinta.

Roberto Liberio, Director of Product Management, NeoLife Europe

Kaikille yrittäjille, joiden intohimona on hyvinvoinnin jakaminen… NeoLife määrittelee uudelleen startupien maailman. Yksinkertaisesti sanottuna, se on kuin teknologiastartup, mutta ravinnolla. Toimintaan on matala kynnys, koska NeoLife tarjoaa infrastruktuurin, jota mikä tahansa liiketoiminta tarvitsee, sekä kulutettavat tuotteet ja markkinointijärjestelmän. Joten sen sijaan, että joutuisit keräämään rahaa satoja tuhansia euroja, tämä yrittäjyys on kenen tahansa käden ulottuvilla. Lisätietoja löytyy osoitteesta NeoLife.com tai voit soittaa numeroon 02 274 77 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>