Share this...Share on Facebook
Facebook

NeoLife ylpeänä esittää:
Vuotuinen nuoren tutkijan palkinto PhenHRIG 2017– maailmanlaajuinen tiedetapahtuma

NeoLife on aina ollut edelläkävijä tieteellisen tutkimuksen edistämisessä tukemalla nuoria tutkijoita. NeoLife on ollut kasvifenoleja ja ihmisen terveyttä tutkivan järjestön, PhenHRIG:n perustajasponsori järjestön perustamisesta saakka, ja tukenut nuoria polyfenolitutkijoita. Ryhmän on perustanut oman Tieteellisen neuvonantajaryhmämme jäsen, tri Arianna Carughi yhdessä Minnesotan yliopiston professorin Myron Grossin kanssa. Tämä jännittävä kumppanuussuhde auttaa pitämään NeoLifen ravitsemustieteen aallonharjalla, jotta voimme kehittää korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä tuotteita vuodesta toiseen.

Vasemmalta oikealle: tri Diane E. Clayton, Jordan M.K.I. Oshiro, Derek Martin, Xuhuiqun Zhang, tri Arianna Carughi

PhenHRIG omistautuu edelleen tunnistamaan lukuisia hyötyjä, jotka liittyvät kasvifenoliyhdisteiden kulutukseen runsaasti fenoleja sisältävän ruuan ja ravintolisien muodossa. Tämän vuoden PhenHRIG symposium järjestettiin Chicagossa 22.4. ja se keskittyi jännittävään uuteen tutkimusalaan liittyen siihen miten kasvifenolit muuttavat mikrobiomia ja ihmisen hyvinvointia. Symposium herätti paljon kiinnostusta arvostetuilta tutkijoilta ravitsemustieteen alalla.

Tämän vuoden symposiumissa tri Carughin seuraan liittyi tri Diane E. Clayton, toinen arvostettu NeoLifen Tieteellisen neuvonantajaryhmän jäsen, joka osallistui myös Nuoren tutkijan palkintoseremoniaan 2017.

Tapahtumassa annettiin tunnustusta kolmelle tutkijalle oivallisesta työtä polyfenolien alalla, ja heille annettiiin arvostetut palkinnot:

Jordan M.K.I. Oshiro Purduen yliopiston ravintotieteen laitokselta palkittiin tutkimuksestaan:
“Pikeatannolin ja resveratrolin vaikutukset Caenorhabditis elegansin proteoomiseen profiiliin.”

Derek Martin Wisconsin-Madison yliopiston ravintotieteen laitokselta palkittiin tutkimuksestaan:
“Aronia-marjan polyfenolien anti-inflammatorinen toiminta Jurkat T -soluissa.”

Xuhuiqun Zhang Illinoisin teknologian instituutista palkittiin tutkimuksestaan:
“Punaisen vadelman polyfenolien ja suoliston mikrobiomin rakenteen keskinäinen vuorovaikutus: alustavia löydöksiä.”

Kaikille yrittäjille, joiden intohimona on hyvinvoinnin jakaminen… NeoLife määrittelee uudelleen startupien maailman. Yksinkertaisesti sanottuna, se on kuin teknologiastartup, mutta ravinnolla. Toimintaan on matala kynnys, koska NeoLife tarjoaa infrastruktuurin, jota mikä tahansa liiketoiminta tarvitsee, sekä kulutettavat tuotteet ja markkinointijärjestelmän. Joten sen sijaan, että joutuisit keräämään rahaa satoja tuhansia euroja, tämä yrittäjyys on kenen tahansa käden ulottuvilla. Lisätietoja löytyy osoitteesta NeoLife.com tai voit soittaa numeroon 02 274 77 11.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>