Share this...Share on Facebook
Facebook

Petteri Karttunen ja Liina Sourander inspiroituivat Tieteellisen neuvonantajaryhmän jäsenen, tri Diane Claytonin tuoteseminaarissa kokeilemaan detox-ohjelmaa ja tukemaan kehoa tähän tarkoitukseen sopivilla ravintolisillä.Luemme mielenkiinnolla heidän kokemuksestaan ja jaamme sen mielellämme innoitukseksi meille kaikille.

Kolmen päivän Detox

Kuulimme kolmen päivän detox-ohjelmasta Diane Claytonin seminaarissa Helsingissä ja innostuimme heti ajatuksesta kokeilla sitä. Samalla heräsi ajatus siitä, että tässähän voisi olla hyvä väline saada aikaan nopeaa muutosta ihmisten hyvinvoinnissa ja auttaa heitä käynnistämään terveempi ruokavalio “lentävällä lähdöllä”. Samalla keksimme myös, että voisimme tiimimme kanssa kokeilla Detoxia yhdessä ja saada tuloksia, joita voi näyttää muillekin.

Miten meidän kolmen päivän detox-ohjelmamme sitten sujui?

Päivä 1

Otimme valokuvat aamulla, Petteri unohti tohkeissaan punnita ja mitata itsensä, mutta Liina hoiti oman osansa, kuten pitääkin. Aamulla otimme ohjelman kahden ensimmäisen päivän ravintolisät, kolme Betaguardia ja yhden Garlic Allium Complexin. Söimme koko päivän pelkkiä kasviksia ja hedelmiä, ainoastaan banaani ja perunat olivat pannassa. Kasviksia tuli syötyä todella iso määrä, koska mitään muuta ruokaa ei syöty. Vettä nautittiin 3-4 desiä parin tunnin välein. Illalla yksi Garlic Allium Complex. Koska koko päivän sai syödä ja kasviksissa oli paljon pureskeltavaa, päivä sujui yllättävän helposti. Illalla alkoi tulla muutamia vilunväreitä, ja kyllähän paistettu kana olisi maistunut.

Päivä 2

Toinen päivä oli samanlainen kuin päivä 1. Betaguardit, Garlic Alliumit, vettä ja kasviksia ja hedelmiä mielin määrin. Lämpimänä ruokana söimme höyrytettyä parsaa ja kukkakaalia. Olo vaihteli hyvän ja väsymyksen välillä ja aloimme odottaa kolmatta päivää, jolloin saisi nauttia NeoLife Shakea ja syödä proteiinipitoista ruokaa. Päivän aikana paleli hiukan enemmän kuin ykköspäivänä.

Päivä 3

Onkohan NeoLifeShake koskaan maistunut yhtä hyvältä? Aamupalaksi ja lounaaksi otimme NeoLifeShaket ja päivän molempina välipaloina oli NeoLifeBar. Illalla saatiin pöytään sitä himoittua kanaa, raejuustoa ja iso kasa paahdettuja kasviksia. Petteri söi toisen välipalan, eli patukan, ennen nukkumaanmenoa. Liinan toinen välipala “suli” iltapäivällä ennen sählypeliä ja myöhäinen päivällinen oli päivän viimeinen ateria.

Päivät 5-7

Kahden Shaken linja jatkui, mutta vaihdoimme iltapalan patukan Neolife-painonhallintaoppaan mukaiseen terveelliseen syötävään, joka oli esim. leipäjuustoa ja rypäleitä. Viimeisenä päivänä olo oli todella virkeä ja mieliala oli korkealla. Odotimme seuraavan päivän punnitusta ja mittauksia. Liina söi sunnuntaina pääruoaksi kanaa ja salaattia ravintolassa.

Tuloksia ja fiiliksiä

Meillä alkuviikko oli vaisumpi kuin odotimme. Elimistölle äkkinäinen ruokavalion muutos oli ehkä pieni shokki ja kesti vähän aikaa, ennen kuin herääminen tapahtui. Yhtenä vinkkinä kannattaa mainita, että ylenmääräinen herkuttelu ennen ohjelman alkua ei ole kovin viisasta. Liinan sunnuntain ravintolaruoka oli virhe, koska ilmeisesti ruuan suolapitoisuus oli liikaa ja iski turvotuksen päälle. Käytimme myös hyväksemme kansainvälisiä kontaktejamme ja saimme USA:sta muutaman reseptin kasvisten valmistamiseen ja maistuvaan detox-juomaan.

Meillä tulokset olivat seuraavat: Liinalla paino putosi 2,5kg ja vyötäröltä lähti sentti (sunnuntain ravintolaruoka teki tepposet). Petteriltä painoa lähti 3,5kg ja vyötäröltä kaksi senttiä.

Kolmen päivän detox-ohjelma toimii hyvin lentävänä lähtönä terveelliseen syömiseen ja kehon puhdistukseen. Neuvoksi voimme sanoa, että on erittäin tärkeää noudattaa ohjelman ravinto-ohjeita kirjaimellisesti. Poikkeuksena suositeltuihin ravintolisiin koimme saavamme parempia tuloksia lisäämällä ohjelmaan Aloe Vera Plussaa, joka auttoi puhdistamaan kehoa tehokkaammin.

Aiomme jatkaa ohjelman käyttöä n. 4 kertaa vuodessa poistamaan kertyneitä kemikaaleja ja myrkkyjä kehosta. Se on yksinkertainen noudattaa ja uskomme, että seuraavan kerran on helpompi noudattaa sitä ja tehdä vielä parempia valintoja ohjelman aikana.

Monet tiimiläisemme ovat jo kokeilleet detox-ohjelmaa, ja olemme iloisia kun olemme saaneet nähdä hyviä tuloksia!


Tuotteita, jotka tukevat kehoasi detox-ohjelman aikana:

Til.nro: 555 Garlic Allium Complex
Til.nro: 789 Betaguard
Til. nro: 560 Acidophilus Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>