Share this...Share on Facebook
Facebook

Meistä on aina mukava kuulla ihmisistä, jotka ovat todella tehneet elämänmuutoksen NeoLife-tuotteilla! Sen takia pyysimme Emerald Director Pirkko Baasia kertomaan miten hänen perheessään vaihdettiin huonot tavat energiseen ja elinvoimaiseen elämään. baas

– NeoLife-tuotteiden käyttö on perheessämme sydämenasia. Ennen söimme liikaa kaloreita ja liian suuria annoksia. Nyt osaamme valita oikeat ruoka-aineet ja noudatamme terveellistä ateriasuunnitelmaa. NeoLife-painonhallintaohjelma on opettanut meidät syömään oikein!

-Ruokailutottumuksemme ovat muuttuneet punaisesta lihasta enemmän kalapainotteiseksi. Syömme myös vähemmän hiilihydraatteja ja enemmän hyviä proteiineja sisältäviä ruokia. Ruokavalioomme kuuluu myös herkullisia hedelmiä, marjoja ja itse kasvatettuja vihanneksia ja juureksia. Saamme näin aamuisin aineenvaihduntamme käyntiin ja säännöllinen syöminen edistää rasvan palamista sekä kylläisyyttä. NeoLifen ansiosta meillä riittää energiaa koko päivän.

NeoLife-tuotteet ovat auttaneet Pirkkoa ja hänen miestään Aimoa pääsemään eroon vanhoista tavoista ja tekemään parempia valintoja. Heidän uusi, terveellinen elämäntyylinsä on parantanut heidän hyvinvointiaan ja antanut heille energiaa ja inspiraatiota jakaa kokemuksiaan toisten kanssa.
baas_product
-Me molemmat voimme niin paljon paremmin alettuamme käyttämään NeoLife-tuotteita. Nivelongelmat, astma, allergia, migreeni, vatsa-ongelmat ja iho-ongelmat ovat kaikki helpottuneet. Tuotteet ovat tuoneet meille virkeyttä, paremman vastustuskyvyn, painonhallintaa ja ihanan elämäntapamuutoksen! Olemme ottaneet hyvinvointimme hallintaamme ja haluamme jakaa tätä tietoa terveellisistä elämäntapavalinnoista myös muille.

Aimon vanha tapa syödä iltaisin paljon leipää ja leikkeleitä on jäänyt historiaan. NeoLife -painonhallintaohjelma on auttanut häntä löytämään terveellisen ateriarytmin, ja hyvällä ravinnolla ja liikkumalla 3-4 kertaa viikossa hän on pudottanut yhteensä 12 kiloa. Vaikuttaa siltä, että Pirkko ja Aimo eivät ole ainoita, jotka ovat huomanneet eron.

-Saamme usein palautetta siitä, miten hyvältä ihomme näyttää, kuinka jaksamme olla energisiä ja tehokkaita sekä harrastaa monenlaista samalla kun elämme aktiivista arkea. Viimeksi eilen tuli palautetta NeoLife-ystävän kautta, joka oli tavannut entisiä kotikuntalaisiani. He olivat ihmetelleet, mitä minulle oli tapahtunut, kun olen kuulemma nuortunut ja niin hyvinvoivan näköinen nykyään, Pirkko nauraa. Tällaista tapahtuu vain, kun on mukana NeoLifessa!

-Me rakastamme NeoLifea ja tuotteita yli kaiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>