Share this...Share on Facebook
Facebook

Cecilia Ferm on pelannut ammatikseen koripalloa jo monta vuotta ja hän on ollut NeoLifen distributor kolme vuotta. Hän palasi hiljattain TV-ohjelma Mestareiden mestarin* kuvauksista, joka näytetään Ruotsin televisiossa ensi vuonna. Pyysimme tätä ajankohtaista kolmen lapsen äitiä kertomaan mitä NeoLife merkitsee hänelle hänen jokapäiväisessä elämässään ja urallaan.

Nimeni on Cecilia Ferm, olen kuuro, 41-vuotias ja minulla on kolme lasta; 5-vuotias, 3-vuotias ja 9 kuukauden ikäinen. Sain hiljattain päätökseen TV-ohjelman Mestareiden mestari. Tähän kisaan osallistuminen oli aivan mahtava, uskomaton kokemus. On suuri kunnia päästä osallistumaan, ja se että olen ensimmäinen kuuro osallistuja, on todella mahtavaa. Olen ylpeä siitä, että minulla oli rohkeutta osallistua ja olen todella kiitollinen, että sain tämän mahdollisuuden. Olen iloinen, että sain tavata uusia ystäviä ja tutustuin tunnettuihin urheilijoihin.

img_8147

Olen pelannut ammattilaiskoripalloa 20 kautta. Olen pelannut Ruotsin huonokuuloisten ja kuurojen maajoukkueessa. Minulle on kertynyt paljon palkintoja ja tunnustusta, mukaan lukien kahdeksan kultamitalia kuulovammaisten Ruotsinmestaruuskisoista. Kuurojen maajoukkueessa olen voittanut kuusi EM-kultaa, yhden maailmanmestaruuden ja yhden olympiakullan. Minut on nimetty vuoden urheilijaksi toimivan vamman/kuurojen urheilijoiden sarjassa Ruotsin urheilugaalassa, vuoden roolimalliksi Örebron ja Solnan kunnassa sekä kaksi kertaa maailman parhaaksi kuuroksi urheilijaksi.

img_8133 Eräs koripallovalmentajistani otti minuun yhteyttä ja kertoi NeoLife-tuotteista. Kokeilin NeoLifeShakea, Omega-3 Salmon oil Plussaa ja Kal-Mag Plus D:tä, ja ihastuin näihin korkealaatuisiin tuotteisiin. Otan shaken aina treenin jälkeen ja välipalaksi. Joskus otan shaken myös ennen treeniä ja ennen peliä, jos olen nälkäinen. Siten oloni ei ole raskas ja hidas. Nautittuani shaken voin palautua helposti; saan latauduttua ja pystyn treenaamaan kovasti taas seuraavana päivänä. Shake sisältää tarpeeksi ravintoaineita ja siinä on proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa hyvässä tasapainossa, joka tarjoaa riittävästi tarvitsemaani ravintoa.

Minulla on paljon tietoa ruokavaliosta ja terveydestä, siitä mitä keho tarvitsee sekä siitä miten tärkeä oikea ruokavalio on harjoittelussa ja palautumisessa parhaiden tulosten saamiseksi. Vaikka syön oikein ja puhdasta ruokaa, tarvitsen silti omega-3-rasvahappoja, kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia paikkaamaan ruuan puutteita. Nämä ovat niitä ravintoaineita, joita on vaikea saada nykypäivän ruuasta. On myös tärkeää rakentaa kehoa mahdollisimman hyvin, jotta vältyt ravintoaineiden puutteelta ja sairauksilta ikääntyessäsi. img_8066

Olen tällä hetkellä äitiyslomalla, ja NeoLifeShake on täydellinen välipala silloin kun en ehdi laittaa ruokaa. Olen personal trainer, ja yhdistän äitiyslomaani PT-nettivalmennusta. Olen myös joukkueenjohtaja AIK:n naisten jalkapallojoukkueessa. Työskentelen normaalisti liikunnanopettajana kuurojen koulussa Tukholmassa. Äitiyslomani jälkeen, kun nuorin poikani aloittaa esikoulun, aion palata puolipäiväiseksi opettajaksi. Liikunta ja hyvinvointi ovat suurimpia mielenkiinnon kohteitani , ja pelaan edelleen koripalloa alemmalla tasolla ja vain pitääkseni hauskaa.

*Mestareiden mestari (Mästarnas mästare) on TV-ohjelma, jossa entiset urheilijat kilpailevat toisiaan vastaan eri lajeissa. Mestarit jättävät kilpailun yksitellen, kunnes jäljellä on vain yksi, joka nimetään mestareiden mestariksi. Ohjelma esitetään SVT:llä (Ruotsin yleisradio) keväällä 2017, ja sen voi katsoa myös osoitteessa www.svtplay.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>