Share this...Share on Facebook
Facebook

Tänään olemme ylpeitä saadessamme kuulla Roberto Liberion, Director of Product Management, ammattimaista näkemystä lasten ravitsemuksesta.

Vanhemmilla on suuri rooli lasten ruokailu- ja liikuntatottumusten kehityksessä. Kun vanhemmat syövät terveellisiä ruokia, myös lapset oppivat pitämään näistä ruuista. Älä lannistu, mikäli lapsesi ei heti pidä uudesta ruuasta. Lapsen täytyy usein nähdä uusi ruoka monta kertaa ennen kuin hän suostuu maistamaan sitä.

Sinun tulee olla roolimalli lapsellesi ja myös puhua terveydestä ja hyvästä ravinnosta sekä liikunnasta. On tärkeää saavuttaa hyvinvointia ja pitää sitä yllä koko elämän. Lapsille puhumisesta voi tulla erittäin tärkeää, kun otetaan huomioon, että lasten ystävät ja media voivat vaikuttaa heidän syömis- ja liikuntatapoihinsa. Jotta voit opettaa lapsillesi mitä hyvä ravinto on, sinun täytyy antaa heille tietoa ja näyttää esimerkkiä.

Aivan niin kuin aikuiset, myös lapset tarvitsevat laajan kirjon erilaisia ravintoaineita, kuten hedelmiä, vihanneksia, täysjyviä ja laadukasta proteiinia. Lisäksi heidän pitäisi vähentää jalostettujen viljatuotteiden, sokereiden ja yleisesti ottaen käsiteltyjen ruokien syömistä. On myös hyvä varmistaa, että he syövät aina aamiaisen, koska sen väliin jättäminen yhdistetään usein ylipainoon ja liikalihavuuteen etenkin lapsilla ja nuorilla.

Olemme kaikki tietoisia, että suositeltujen ravintoainemäärien saanti ruokavaliosta on erityisen vaikeaa lapsille. Voi olla hyödyllistä täydentää lasten ravintoa NeoLifen Vita-Squares -ravintolisällä. Se tarjoaa yhdistelmän täysjyvien lipidejä ja steroleja purutabletin muodossa. Ainutlaatuinen ravintolisä jokapäiväiseksi avuksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>